19.12.17

El Festival de Nadal de l'Escola amb l'espectacle: Som Conqueridors de drets; tanca els actes del 40è aniversari de la Fundació Mercé Pla

El Festival de Nadal de l'Escola Verge de la Cinta, fou l'acte de cloenda de les activitats programades al llarg de l'any per commemorar el 40è aniversari de l'Entitat, sota el lema: Els drets de les persones amb discapacitat.

L'Auditori Felip Pedrell de Tortosa s'omplí de gom a gom, per gaudir de l'espectacle: SOM CONQUERIDORS DE DRETS, ha estat dirigit per Jordi Príncep, director de l'Escola de Teatre i Circ ETCA i ha comptat amb la col·laboració dels nens i nenes de l'Escola Port-Rodó de Campredó, en el marc del projecte inclusiu que anem desenvolupant.

SOM CONQUERIDORS DE DRETS ha fet un repàs d'algunes de les grans fites aconseguides per l'home, al llarg de la història.

I és que la història de la humanitat està farcida de petites i grans conquestes i descobriments que han transformat la vida de milions d'éssers humans, els seus hàbits, els seus costums, la seva salut, la seva forma de relacionar-se, de comunicar-se...

Aquestes conquestes suposen un pas endavant en la modernització de la societat; des del domini del foc, considerat un dels grans descobriments de la nostra història fins a l'actual revolució digital.

La conquesta dels drets, igual que les grans conquestes de la humanitat, tampoc ha estat una tasca fàcil.

Així i tot, encara avui dia, són moltes les persones que no poden exercir els seus drets en igualtat de condicions ni són tractades de forma plenament equitativa. La Fundació Mercè Pla, en aquests 40 anys, ha fet grans conquestes, defensant la dignitat i els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

El festival ha suposat un gran treball per part de tots els professionals de l'Escola, un gran entusiasme i molta il·lusió dels nostres artistes i com no, la incondicional presència, any rere any del públic que ens acompanya, que ens encoratja i anima a realitzar el nostre Festival.


Gràcies a tots!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.