2.12.17

Alumnat, professorat i representants del sector de la fusta promouen els ensenyaments professionals en aquest àmbit


fp1
Alumnat, professorat, professionals i representants del sector de la fusta s'han aplegat per promoure els ensenyaments professionals de l'àmbit de la fusta i el moble. Ha estat durant la presentació pública a l'Escola del Treball d'El llibre de la fusta, una obra de l'autor noruec Lars Mytting que té com a protagonista la fusta, la seva cura, tala i les diferents qualitats, davant de gairebé un centenar d'assistents. L'acte ha estat presidit pel subdirector General de Programes, Formació i Innovació de la direcció general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,  Estanislau Vidal- Folch.
 
La presentació s'emmarca en el Pla estratègic de la Fusta –que treballa un grup format per membres del sector educatiu i del sector productiu-, per tal de promoure i desenvolupar els estudis relacionats amb el món de la fusta, i per millorar la qualificació del personal del sector.
 
Els objectius principals del pel Pla estratègic són: difondre l'oferta formativa de la família professional Fusta i Moble; promoure l'FP dual entre les empreses del sector; actualitzar la formació tecnològica del professorat a través d'estades formatives; detectar les necessitats formatives en certs perfils professionals emergents; dinamitzar el canvi d'imatge de les aules-taller, donant especial importància a la digitalització; i promoure l'organització d'esdeveniments que visualitzin les oportunitats laborals en el mon de la fusta.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.