6.11.17

Sessió de llenguatge administratiu igualitari a la Terra Alta

Avui ha tingut lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta una sessió de llenguatge administratiu igualitari adreçada a personal i a càrrecs electes de l'ens comarcal. Hi han assistit 25 persones que han rebut nocions i estratègies per a  evitar l'ús sexista del llenguatge en l'activitat administrativa. 

La sessió ha sigut impartida per Pilar Bes, tècnica del Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), entitat que té cura de l'assessorament lingüístic a les administracions locals del territori. Aquesta activitat forma part de les accions previstes al Pla d'igualtat d'oportunitats entre els homes i les dones del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la finalitat d'aconseguir un llenguatge igualitari intern i extern a la institució.

El 23 de novembre de 2017, el CPN organitza a l'Ajuntament de Tortosa altres dos sessions sobre usos del llenguatge administratiu igualitari adreçades a personal que treballa en aquest consistori. Les sessions tindran una durada de dos hores cadascuna (de 13.00 h a 15.00 h i de 16.00 h a 18.00 h) i s'impartiran a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.