23.11.17

Quatre candidats de Tortosa i un de Deltebre opten al Premi Projecte Jove 2017 del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Grup d'Esplai Blanquerna, el Club de Rem, Creu Roja Joventut, un grup cooperatiu de joves de Tortosa i l'Associació los lliris de Deltebre són els cinc candidats que opten a rebre el premi Projecte Jove 2017, que atorga anualment l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El jurat donarà a conèixer el seu veredicte el mateix dia del lliurament del premi, l'1 de desembre, en un acte que tindrà lloc a la seu de la institució. En aquesta edició, el jurat ha estat integrat pels representants dels diferents grups polítics que integren la Corporació Comarcal, la coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Norma Pujol, i el representant de l'associació Atzavara-Arrels, Òscar Pla, entitat que va guanyar el premi l'any passat.

El Grup d'Esplai Blanquerna presenta el projecte 'Transformen un raconet... la plaça Francesc Macià de Tortosa', que consisteix en la transformació per part dels joves del mobiliari urbà d'aquest espai públic, concretament es proposa pintar els bancs amb dissenys creatius.

L'associació los Lliris de Deltebre participa amb el projecte 'Mentoring: educadors socials per desenvolupar el potencial de joves en risc d'exclusió social'. Es tracta d'una iniciativa que proposa fer un seguiment, una orientació i un acompanyament acurat a adolescents i joves que per diverses raons viuen independents.

El grup cooperatiu de joves de Tortosa presenta el projecte 'la Terrasseta', una proposta per crear un nou espai de trobada de joves a la terrassa de l'edifici 'El Carrilet', seu de l'Oficina Jove del Baix Ebre.

El Club de Rem Tortosa participa amb el projecte titulat 'De l'escola als Jocs Olímpics', amb què vol fomentar el desenvolupament personal i col·lectiu dels joves a través de la pràctica del rem amb l'objectiu de portar remers als futurs Jocs Olímpics.

Finalment, la Creu Roja Joventut aspira al premi amb el projecte 'El juguete educativo', que té com a objectiu fer arribar joguines als infants de famílies amb problemes socials o econòmics i a la vegada sensibilitzar sobre el paper de la família, el joc i el temps lliure en el procés de socialització dels més petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.