8.11.17

PIMEC constata que el seguiment de la vaga general a les pimes ha estat del 4,3%, mentre que l’aturada ha estat secundada pel 28,4% de les empreses

PIMEC constata que el seguiment de la vaga general per part dels treballadors de les pimes catalanes ha estat d'un 4,3%. Paral·lelament, a hores d'ara i en espera de finalitzar la jornada, un 28,4% de les empreses ha fet aturades puntuals per secundar les mobilitzacions convocades durant el dia d'avui.

S'han detectat nombroses incidències a l'inici de la jornada laboral, principalment motivades per problemes de mobilitat a causa dels talls en els accessos a les ciutats.

Detall de seguiment de la vaga general (exclusivament – sense dades d'aturada)

Per dimensió de l'empresa, el seguiment de la vaga general entre els treballadors de la microempresa ha estat el més baix (3,9%) mentre que entre la petita empresa és d'un 7% i en la mitjana, d'un 5%.

Per sectors, el seguiment en els serveis és d'un 4,4%, concretament en el comerç és d'un 10%. A la indústria el seguiment ha estat del 4%, a la construcció un 4%, mentre que en el sector primari hi ha hagut un seguiment del 3%.

Per demarcacions, el seguiment ha estat el següent: a Barcelona, d'un 4,1%; a Girona, d'un 6%; a Lleida, d'un 4,3%; a Tarragona, d'un 4,4%.

PIMEC ha rebut contínuament informació de la situació de vaga i aturada a les pimes a través dels 14 punts que ha tingut muntats pel territori català. Continuarà atenent els empresaris davant les possibles incidències que puguin anar sorgint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.