6.11.17

L'exposició 'Carmel Biarnés, fotògraf de la Ribera d'Ebre' a l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre

Entre el dilluns 6 de novembre i el divendres 24 de novembre de 2017 es pot visitar l'exposició 'Carmel Biarnés, fotògraf de la Ribera d'Ebre' al vestíbul de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (C. Antoni Gaudí, 23 de Móra d'Ebre). L'exposició es podrà veure durant l'horari d'obertura habitual de l'ACRE (De dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores i entre les 15,30 i les 18hores, excepte divendres, que tancarà a les 17 hores).

L'exposició està formada per 10 roll-up de 2x2 m i un de més de 3x2m, que presenten diferents temàtiques que va tractar el fotògraf asconenc com ara: festes populars, religiositat, l'Ebre, la construcció de la central nuclear, imatges d'Ascó, imatges de la Ribera d'Ebre, Priorat i Terra Alta i, per fi, una altra sobre la mirada del nostre personatge a Catalunya. La mostra, que es va inaugurar el passat mes d'octubre a Ascó, i que serà itinerant per diverses poblacions de la província de Tarragona, permet copsar, a grans trets, l'abast de l'obra fotogràfica de Biarnés.

A més de visitar l'exposició, es pot consultar una primera part del llegat fotogràfic de Carmel Biarnés, en concret més d'11.000 fotografies, al portal 'Arxius en línia', el qual permet accedir als instruments de descripció dels fons i documents gestionats  pels arxius comarcals catalans i l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.