25.11.17

L’Ajuntament de Tivissa aprova un pressupost de gairebé 4 milions d’euros pel 2018, un 45 % més que l’any anterior

El ple de l'Ajuntament de Tivissa ha aprovat el pressupost municipal per l'any 2018, amb un import de 3.977.609 euros, que representa un increment d'un 54 % respecte el pressupost de 2016. El pressupost ha estat aprovat per l'equip de govern convergent i amb el suport de la regidora independent de La Serra d'Almos. El grup municipal d'ERC ha votat en contra.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha destacat el compromís social del pressupost del 2018 "un pressupost fet per la gent on hem incrementat considerablement tots els programes municipals que donen suport al veïns i veïnes del municipi". Concretament, Jordi Jardí ha fet referència al programa d'actuacions en matèria de serveis socials i promoció econòmica; al programa d'actuacions en matèria d'educació; i al programa destinat al foment de l'ocupació.

Pel que fa al increment dels ingressos del pressupost, l'alcalde de Tivissa ha fet referència "a la bona feina feta per l'equip de govern que ha permès la consecució de nous ingressos per l'Ajuntament que no seran temporals sinó definitius ja que estan avalats per sentència judicial, com és el cas de l'ordenança fiscal relativa a l'ocupació del domini públic municipal aplicada a les instal·lacions de transport d'energia elèctrica, gas, aigua i hidrocarburs"

Jordi Jardí també ha explicat el creixement del pressupost en la vessant de les inversions. En aquest sentit ha destacat la partida de més d'un milió d'euros destinada "a millores importants en la zona turística del municipi, on tenim prevista l'adquisició i instal·lació de nous bungalows i, el més destacat, la construcció d'un nou espai tancat per la pràctica de l'esport". Segons Jardí, "si les coses continuen com ara, durant els propers dos anys es farà en aquesta zona el que popularment es coneix com un pavelló esportiu, una de les reivindicacions de molts tivissans i tivissanes". Per aquest motiu, l'alcalde de Tivissa ha lamentat "la manca de sensibilitat del grup de l'oposició que, una vegada més, posa pals a les rodes per fer de Tivissa un municipi de referència al país".

Com a altres inversions previstes, el pressupost aprovat també inclou diverses obres a carrers de Tivissa i Darmós, la millora de camins municipals i del dipòsit d'aigua municipal, i la implantació de sistemes energètics més eficients a la zona educativa del municipi. També s'inclouen diverses partides destinades a continuar la implementació de l'eficiència energètica global iniciada amb la substitució de l'enllumenat públic "pel valor mediambiental que comporta i també per l'estalvi que genera", ha afegit Jordi Jardí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.