22.11.17

La Ribera d’Ebre se suma al 25N contra la violència masclista amb un acte institucional per rebutjar aquesta xacra socialEl Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre se suma als actes institucionals que se celebren arreu de Catalunya i el món per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre (25N). Aquest any, com és dissabte, l'acte institucional riberenc s'avança un dia i es farà divendres, a les 12 del migdia, a la sala de plens.

L'acte consistirà en la lectura del manifest institucional com a mostra de rebuig i denúncia a la xacra de la violència. Hi estan convidats els consellers comarcals, els alcaldes i càrrecs electes de la Ribera d'Ebre, així com els treballadors del Consell, per reafirmar el compromís de totes les administracions públiques de la comarca per a l'erradicació de la violència masclista dels nostres pobles.

 

Dia: Divendres, 24 de novembre de 2016.

Hora: 12 hores.

Lloc: Sala d'actes de la segona planta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, a Móra d'Ebre.

Assistents: Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; consellerscomarcals, alcaldes, càrrecs electes i treballadors del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.