6.11.17

La Masrojana, una empresa familiar de productes agroalimentaris ubicada a Móra d'Ebre

El polígon industrial Verdeguera-Riu Sec, de Móra d'Ebre, acull les renovades instal·lacions de La Masrojana, una empresa familiar amb una tradició de gairebé seixanta anys a la zona, dedicada a l'elaboració d'olives regionals del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. La nau d'aquesta empresa acull les instal·lacions de recepció, transformació, elaboració i venda dels diferents productes que elabora. Recentment, La Masrojana ha obert una agrobotiga de venda directa de productes agroalimentaris de qualitat elaborats a la zona.

Entre els productes de La Masrojana destaquen les especialitats d'olives com ara l'arbequina, la negra  d'Aragó,  la trencada  de Casp,  la mançanilla,  la gaspatxa i  la gordal picant. També elabora patès d'oliva i oli verge extra d'oliva arbequina i  olis d'oliva arbequina  amb sabors (llimona, taronja, romaní, all i picant). Els productes estan elaborats segons els procediments més antics utilitzats a la contrada, trasmesos de generació en generació en el si de la família.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, va visitar les instal·lacions de la planta d'elaboració i de l'agrobotiga el passat divendres, per a conèixer les característiques d'una industria singular implantada al municipi en els darrers anys i que amb la seua activitat vincula el nom de Móra d'Ebre i de les comarques veïnes a la producció agroalimentària de qualitat. Piñol va destacar el creixement experimentat per aquesta empresa familiar des que es troba ubicada al municipi, la qual actualment dona feina a una quinzena de persones i ven la seua producció en els mercats català i europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.