6.11.17

La centenària perellonenca Mercedes Bladé rep el reconeixement de l’Ajuntament del Perelló, el Consell Comarcal i la Generalitat

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i l'alcalde del Perelló, Ferran Cid, han homenatjat l'àvia perellonenca Mercedes Bladé Hurtado, amb motiu de la celebració del seu centenari. Mercedes va nàixer a Rasquera l'1 de novembre de 1917 i es va casar l'1 d'agost de 1946 amb Rafel Margalef Múria, veí del Perelló i mestre d'escola. Del matrimoni va nàixer un fill, Joan, pare de dos bessons.

A l'acte, celebrat dissabte al migdia en el domicili on viu l'homenatjada, al carrer Lluís Companys del Perelló, el president comarcal li ha lliurat la placa commemorativa de la institució, mentre que l'alcalde Ferran Cid, en nom de la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat.

En aquest reconeixement també hi ha assistit el conseller comarcal responsable del Consell Consultiu de la Gent Gran, Ramon Brull; la primera tinent d'alcalde del Perelló, Maria Cinta Llaó, que li ha fet un regal en nom de l'Ajuntament; la regidora Carme Bladé, que l'ha obsequiat amb un ram de flors; i tota la família de la centenària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.