29.11.17

Jornada "Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play" a Gandesa

Una quinzena de persones han participat avui a la jornada de formació "Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play", que ha tingut lloc al Centre Empresarial Terra Alta de Gandesa. La jornada s'ha dirigit especialment a empresaris i a persones emprenedores dels diferents sectors econòmics de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta interessats a aplicar metodologies de disseny de productes o serveis.

La sessió ha tractat sobre eines i etapes per al disseny de productes i serveis centrats en el client, desenvolupament de tècniques per a dissenyar productes i serveis orientats cap al client, identificar oportunitats i escollir futurs models de negoci, i resoldució de reptes i problemes de forma col·laborativa.

La jornada ha sigut organitzada per Acció Catalunya Emprèn, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, el Fons Social Europeu de la Unió Europea, el Centre d'Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Oli de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.