25.11.17

Comença el concurs d’Instagram per la Nit del Turisme del Montsià’17


El proper 22 de desembre el Consell Comarcal del Montsià organitza la "Nit del Turisme del Montsià", un esdeveniment innovador a la comarca que tindrà com a temàtica principal el Turisme Sostenible, coincidint amb la declaració del 2017 com l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.


Aquesta iniciativa comptarà amb un concurs en la coneguda xarxa social Instagram d'una imatge sota la temàtica "Turisme Sostenible al Montsià".


Per a poder participar-hi s'ha de ser major de 16 anys, disposar d'un mòbil compatible amb l'aplicació i pujar les imatges des d'un perfil públic amb les etiquetes #nitdelturisme17, #MontsiaSostenible i @comarcamontsia.


Així, des del proper divendres 1 de desembre i fins el diumenge 17 podeu participar en aquest concurs i optar a un dels tres premis en metàl·lic. Les tres imatges més ben valorades, rebran 200€ per a la que quedi en primera posició, 150€ la segona i 100€ la tercera.


La Nit del Turisme del Montsià comptarà també amb la ponència "Turisme Sostenible al Montsià" a càrrec de Cinta Sanz, especialista en Enoturisme i Turisme Sostenible i membre del grup d'Investigació d'Anàlisi Territorial i Estudis Turístics (GRATET) de la Universitat Rovira i Virgili.


"És la primera vegada que fem una activitat com aquesta i resultar molt positiva per la comarca. Comptem amb especialistes del territori interessats en fer del Montsià una zona més atractiva a nivell turístic", assegura Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, qui també afirma que "amb el concurs d'Instagram volem motivar als usuaris a fer turisme sostenible pel Montsià i a que ens mostrin quins són els aspectes dels que més han gaudit en les seves experiències".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.