23.11.17

Cloenda amb Les Impuxibles a Lo Pati

Aquest cap de setmana es celebra la primera edició de Femme in Arts, un nou festival de Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre que posa en escena la lluita contra la violència de gènere des d'una perspectiva artística.

El duo Les Impuxibles, integrat per una pianista i una ballarina, les germanes Clara i Ariadna Peya, clourà diumenge, 25 de novembre aquest nou festival. Les Impuxibles treballen una barreja de llenguatges en una recerca permanent que fusiona música i moviment amb altres disciplines artístiques i la seua actuació serà un dels plats forts de Femme in Arts.

El festival s'inaugura demà amb l'actuació "Endiosimbiòtica" de la ballarina Anna Hierro, interactuant amb l'exposició Llots i Torbes de Mari Chordà, i hi inclou, del divendres 24 al diumenge 26 de novembre, la projecció de quatre pel·lícules on la dona té un paper clau, un recital poètic i una sessió de dj's femenina.

A la web de Lo Pati trobareu tota la programació: https://www.lopati.cat/ca/informacio/activitats-temporals/femme-in-arts-2017/418/

 

Femme in Arts està coorganitzat per Lo Pati i les àrees de serveis socials i atenció a la dona de l'Ajuntament d'Amposta, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Montsià i el Servei d'Intervenció Especialitzada de Terres de l'Ebre que gestiona la Fundació Montsià, amb el suport de l'Institut Català de les Dones i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.