1.11.17

Butlletí municipal a Móra d'Ebre

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha editat el número 6 del butlletí d'informació municipal, MóraInforma, que ha sigut distribuït gratuïtament a tots els domicilis de la població. Es tracta d'una publicació de 12 pàgines en què es repassen els fets vinculats a l'activitat municipal més significatius dels darrers mesos ocorreguts a la població de Móra d'Ebre.

Entre els continguts de la revista, destaquen especialment els que fan referència a l'activitat que va tindre lloc a Móra d'Ebre a la darreria de l'agost amb motiu de la Festa Major 2017. La portada del butlletí està dedicada al concert que el grup Xarango va oferir a l'illa de Saurí i les pàgines centrals del butlletí estan reservaes a una galeria fotogràfica sobre els actes de la Festa Major.

La publicació s'inicia amb una salutació de l'alcalde, Joan Piñol, i es tanca amb un article d'opinió de la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim. També inclou escrits dels diferents grups polítics representats a l'Ajuntament, un resum d'acords plenaris i 28 informacions diferents, la majoria il·lustrades amb fotografies, que recullen moments de l'activitat municipal i social de la població de les últimes setmanes i mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.