20.11.17

Acords del Ple municipal de Móra d'Ebre

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha celebrat avui, 20 de novembre de 2017, una sessió plenària extraordinària en la qual s'han adoptat els acords seguents:

1. S'ha aprovat l'expedient 9/17 de modificació de crèdit per a suplementar en 15.000 euros la partida del pressupost municipal de 2017 per a l'adquisició d'una embarcació de transport fluvial de passatgers. En total, la partida queda dotada amb 65.000 euros. Properament es farà la licitació per a l'adquisició de la barca. S'ha aprovat per 8 vots a favor (PDeCAT i PP), 3 en contra (ERC) i 2 abstencions (PSC).

2. S'ha aprovat l'establiment d'una ordenança fiscal reguladora d'una taxa de 2 euros per a l'accés de visites al castell de la població i la mofificació de l'annex 17 de l'ordenança fiscal reguladora dels preus públics. En el cas de la taxa de visites al castell, hi haurà una exempció per als empadronats i nascuts a Móra d'Ebre. S'ha aprovat el punt per 11 vots a favor (PDeCAT, ERC i PP) i 2 abstencions (PSC).

3. S'ha aprovat inicialment una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Urbanístic a la zona dels equipaments esportius. Es dona naturalesa de vial al carrer Pepita Grangé i es delimita la zona esportiva amb la inclusió de les pistes de tennis i de pàdel. S'ha aprovat per 8 vots a favor (PDeCAT i PP) i 5 abstencions (ERC i PSC).

4. S'ha aprovat una moció del grup del PSC de rebuig a l'empresonament del vicepresident de la Generalitat, de 7 consellers del govern català i dels presidents d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana per 12 vots a favor (PDeCAT, ERC i PSC) i 1 abstenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.