10/07/2017

Versos contra la Violència a Sant Carles de la Ràpita

Avui ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita el festival Versos contra la Violència, en que`un grup de poetes i gent de la cultura de les  Terres de l'Ebre han volgut denunciar la violècia policial en el referèndum del passat 1 d'octubre a través de la poesiani la paraula. La plaça del Coc rapitenca ha acollit unes 150 persones per escoltar les recitacions, entre les quals les d'Andreu Carranza, Emili Rosales, Lluís Martín Santos, Eduard Sánchez, Jesús Tibau, Agustí Clua, Pep Carceller, Sílvia Panisello, entre d'altres.

L'acte ha comptat amb la presència entre el públic del rapitenc Lluís Salvador, que va ser detingut per la policia espanyola el mes de setembre per ser un dels responsables del Departament d'Economia de la Generalitat.

"Versos contra la violència" és una iniciativa de organitzada arran "dels actes de violència injustificada i desproporcionada contra la ciutadania catalana el passat 1 d'octubre", per part del col•lectiu diLLUMs d'Arts al Forn, l'associació Mar de Fora, l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, l'Ajuntament de Roquetes i la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.

L'acte es repetirà el 8 d'octubre, a les 12 hores, al Pavelló Poliesportiu de Roquetes (c. Manel Cid).