25.10.17

Unió de Pagesos, amb la Taula per la Democràcia, convoca mobilitzacions contra l’aplicació de l’article 155 a Catalunya


 

 

La Taula per la Democràcia —formada per més d'un centenar d'entitats i de la qual forma part Unió de Pagesos— crida la ciutadania a mobilitzar-se en rebuig a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i en defensa de l'autogovern de Catalunya. Demà dijous, 26 d'octubre, a les 19 h, convoca concentracions davant dels ajuntaments de les capitals de comarca de Catalunya.


La Taula per la Democràcia rebutja fermament la decisió del Consell de Ministres del Govern espanyol de sol·licitar al Senat l'aplicació de l'article 155, que suposaria la intervenció de facto de les institucions catalanes i que pot afectar la cohesió social a Catalunya. Per això, fa una crida a la mobilització pacífica en defensa de l'autogovern.


Alhora, dóna suport als treballadors i treballadores de Televisió de Catalunya (TVC), Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies (ACN) contra la possible intervenció d'aquests mitjans de comunicació públics, i a les mobilitzacions de la comunitat educativa en favor del model d'escola catalana, i exigeix de nou la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.