30.10.17

Txo Teatre de Titelles dissabte presentarà de la mà de la Xarxa Amposta l’obra ‘Safrà i Serafí’

 

El proper dissabte 4 de novembre a les 18.00 h el Grup Xarxa Amposta ha programat l'obra 'Safrà i Serafí' de la Companyia Txo Teatre de Titelles. Serà a les 18 h al teatre de la Lira Ampostina amb preu d'entrada de de 5€ per als socis de la Xarxa i de 6€ pels no socis. També es podran comprar per via telemàtica de manera anticipada a l'adreça http://xarxaamposta.fila12.cat.

 

Aquesta companyia de titelles que ja ha presentat diferents obres a Amposta dins del la programació de teatre infantil i familiar de la Xarxa, dissabte estrenarà 'Safrà i Serafí'.

 

En Safrà i en Serafí són dos ratolins. En Safrà és marró i bastant alt. Li encanta cosir, i en el seu cau sempre hi ha teles de colors. En Serafí és gris i força baixet. Li encanta llegir i el seu cau sempre és ple de diaris. Als dos els encanta el formatge: formatge fresc, formatge ratllat, formatge fumat, formatge blau, formatge gratinat… i el que més els agrada és el pudent, el que fa pudor de peus de gent! Aquest dos ratolins són veïns però no s'entenen ni mica ni gens… Tot canvia quan apareix un ratot dolent que els vol ensarronar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.