8.10.17

Roquetes acull la segona sessió de "Versos contra la violència"

El pavelló de Roquetes ha acollit avui la segona, i darrera, sessió de la iniciativa literària "Versos contra la violència", després que ahir tingués lloc este certamen a Sant Carles de la Ràpita. L'objectiu de la convocatòria era denunciar l'ús de la violència policial contra els votants del referèndum de l'1 d'octubre passat a les dos poblacions esmentades, i reconfortar amb versos, música i literatura les persones que van presenciar i van patir l'acció de la policia.

Este migdia s'han aplegat al pavelló de Roquetes, seu del col·legi electoral, unes 300 persones per escoltar les recitacions i les interpretacions de diferents poetes, músics i gent de la cultura del territori. Entre els assistents, el veterà professor i escriptor Manuel Pérez Bonfill, qui ha sigut homenatjat pels presents. Entre els escriptors que han escrit textos i han recitat, cal esmentar Jesús Tibau, Xavier Aragó, Fede Cortés, Agustí Clua, Emigdi Subirats o Llu´ñis Martín Santos, entre d'altres.

L'acte l'ha obert Paco Gas, alcalde de Roquetes, amb un emotiu discurs i un agraïment sincer per la iniciativa. El Cor Flumine ha sigut l'encarregat de tancar el festival interpretant una cançó africana.

Esta activitat ha sigut organitzat pel col•lectiu diLLUMs d'Arts al Forn, per l'associació Mar de fora, per l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, l'Ajuntament de Roquetes i la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.