30.10.17

Projecció d''Amazona', aquest divendres 3 de novembre i dissabte 4 al Casal d'Amposta

Amazona és el Documental del Mes de novembre que es projectarà aquest divendres 3 de novembre a les 21.30 h i dissabte 4 a les 18.00 h al Casal d'Amposta. Preu de l'entrada 4€. Contacte de l'Associació Sociocultural Tarambana, Pere Ferré, 626 276 099.

 

Aquesta va ser la pel·lícula inaugural a l'última edició del Festival DocsBarcelona i candidata a representar Colòmbia als Premis Goya 2018. A través de la història d'una relació mare-fill explicada en primera persona, Clare Weiskopf posa sobre la taula preguntes universals molt presents en la literatura feminista més recent: què fa que una dona sigui bona mare? Quina és la frontera entre el deure i el sacrifici? Com afecta la maternitat a la llibertat de la dona? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills?

 

:: La història

 

Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, i la va abandonar a ella i el seu germà petit. Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat.

Un viatge a les profunditats de l'Amazones que li servirà per explorar una relació mare-filla que creia perduda i que la transportarà a l'interior del seu propi ser, l'únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

Un història fascinant entre dues dones, mares i filles, plena de converses que fan saltar espurnes, que ens situa davant d'un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.