23.10.17

Present i futur de les associacions de propietaris forestals a Catalunya, a debat en el marc de les properes activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica

La directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Montse Barniol, participarà dimarts vinent, 24 d'octubre, a les 16:45 hores, en la taula rodona de la jornada tècnica 'Les associacions de propietaris forestals a Catalunya. Situació, reptes i perspectives', que se celebrarà, des de les 9:30 hores, a la Sala Bernat Martorell, de Can Ramis, Sant Celoni, en el mac de la II Setmana del bosc i dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017, del DARP, i que també comptarà amb la presència del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Josep Pena.

 

Els directors generals de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), i de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), ambdós organismes del DARP, Josep Maria Monfort i Salvador Puig, respectivament, participaran el mateix dimarts, 24 d'octubre, en la jornada 'Agroalimentació en el Tercer Informe sobre el canvi climàtic a Catalunya', que es durà a terme a partir de les 9:30 hores, a l'Auditori Josep Tarragó de la seu de l'IRTA, a Caldes de Montbui.

 

D'altra banda, Josep Maria Monfort participarà dimecres, 25 d'octubre, a partir de les 9:00 hores, en la 'Jornada fructícola de Mollerussa', una jornada tècnica de referència que aquest dia tindrà lloc en català i l'endemà dijous, dia 26, en castellà, a la Finca Experimental del l'IRTA a Mollerussa.

 

El director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, participarà, el proper divendres, 27 d'octubre, a les 16:00 hores, en la presentació de la jornada tècnica 'L'Estratègia Rural Smart en el context de la transició energètica a Catalunya', que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa, en els marc dels actes de la Fira Ecoviure. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer l'Estratègia Rural Smart a Catalunya i posar-la a debat, divulgar el context legal per a la popularització (remunicipalització) en la transició energètica de les rural smart., i compartir exemples reals i autogestionats de rural smart.

 

I el mateix dia, Salvador Puig participarà, a les 13:45 hores, en la cloenda de jornada tècnica 'El futur del sector vitivinícola', que tindrà lloc a la Masia Mas Llagostera de La Bisbal del Penedès, des de les 9:30 hores.

 

Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials el Departament a Lleida, Ferran de Noguera, participarà dimarts, dia 24, a les 9:50 hores, en la presentació de la jornada 'Com introduir en els menjadors escolars l'alimentació ecològica', que es desenvoluparà en l'Edifici Joan Oró de la seu dels Serveis Educatius del Segrià, a Lleida, en el marc de la Setmana Bio per a l'Alimentació Ecològica a l'Escola.

 

Altres jornades del PATT 2017 programades per a la setmana vinent són les següents:

 

Jornada d'experiències sobre segells i marques pròpies

Balaguer, dilluns 23 d'octubre de 2017

 

Quan l'aigua és un bé escàs. Estratègies d'aprofitament hídric en finca

Cerdanyola del Vallès, dilluns 23 d'octubre de 2017

 

Jornada fructícola de tardor

La Tallada d'Empordà, dimarts 24 d'octubre de 2017

 

La bioseguretat en explotacions porcines: una visió pràctica

Figueres, dimarts 24 d'octubre de 2017

 

Autogestió energètica

El Pont de Suert, dimarts 24 d'octubre de 2017

 

Cunicultura i benestar animal. Reptes de present i futur

Reus, dimecres 25 d'octubre de 2017

 

XIX Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs

Alcarràs, 26 d'octubre de 2017

 

Procediments normalitzats de treball en animals no aptes per al transport

Barcelona, dijous 26 d'octubre de 2017

 

Com incrementar la matèria orgànica del sòl a partir de recursos locals

Bigues i Riells, dijous 26 d'octubre de 2017

 

Varietats antigues de fruita de l'Alta Ribagorça i la seva aplicació en la gastronomia

El Pont de Suert, dijous 26 d'octubre de 2017

 

10 anys del projecte Bergwald: actuacions de bioenginyeria i millora forestal

Port-Ainé (Rialp), divendres 27 d'octubre de 2017

 

Com fer més eficient i rendible una explotació hortícola ecològica. Els fluxos de l'aigua, energia i primeres matèries

Riudarenes, dissabte 28 d'octubre de 2017

 

Condicionants de les instal·lacions de biomassa als edificis i equipaments públics – seminari tècnic -

Barcelona, divendres 27 d'octubre de 2017

 

XXXIX Jornades agràries de la fruita – en el marc de la 186 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial -

Móra la Nova, divendres 27 d'octubre de 2017

 

Jornada tècnica del porcí – en el marc de la 186 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial -

Móra la Nova, divendres 27 d'octubre de 2017

 

Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.