14.10.17

Prat de Comte reprèn la campanya per a cercar famílies amb fills en edat escolar

Prat de Comte, el municipi més petit de les Terres de l'Ebre, ha reactivat la campanya per a cercar nous veïns que tinguin fills en edat escolar per a assegurar el futur de l'escola i l'activitat social al poble. Després de l'èxit assolit en una campanya semblant impulsada anteriorment, ara s'ha engegat una nova iniciativa que vol atraure famílies amb fills petits que consolidi l'escola rural, a la qual assistixen actualment 9 alumnes.

A tal fi, s'han començat a distribuir uns fullets informatius en què un grup de famílies sense ànim de lucre de la població terraltina promocionen el municipi entre les persones que se senten atretes per l'estil de vida rural. Entre els atractius que oferix la població ebrenca hi ha l'escola pública, la possibilitat d'obtindre habitatge de lloguer i de compra directament dels propietaris, l'existència d'una borsa de treball, propostes de negoci i de cotreball.

Les persones interessades es poden adreçar al telèfon 644 333 746, al correu electrònic prat@neorural.cat i al web www.neorural.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.