10.10.17

Móra d'Ebre engega el projecte de cobertura de la pista poliesportiva

Avui ha tingut lloc el replanteig de l'obra de cobertura de la pista poliesportiva municipal de Móra d'Ebre, un projecte que ha de permetre millorar les condicions per a la pràctica d'esports en aquesta infraestructura situada al poliesportiu de la localitat. Les obres duraran entre cinc i set setmanes, en funció del termini de construcció de l'estructura que ha de cobrir la pista, una cobertura lleugera, de xapa, que se situarà a set metres d'alçada, fabricada per l'empresa Cubinor.

Aquest projecte està inclòs en l'addenda que ha firmat l'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'empresa Sorea (a la foto) de millora de les condicions econòmiques per a l'Ajuntament del contracte de concessió de la gestió del servei d'aigües municipal.

La pista coberta complementarà les instal·lacions del pavelló cobert, situades també al poliesportiu, i permetrà, a banda de la realització d'esdeveniments esportius, tirar endavant actes festius, socials i culturals massius quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.