22.10.17

Móra d'Ebre celebra la cursa de muntanya del Camí de Sirga al paratge de Sant Jeroni amb 210 inscrits

Aquest diumenge ha tingut lloc al paratge de Sant Jeroni de Móra d'Ebre la 8ª cursa de muntanya "Camí de Sirga", puntuable per al circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre, organitzada per l'Associació Esportiva Picossa de Móra d'Ebre. La prova ha comptat amb una inscripció de 210 corredors en el conjunt de totes les categories. La cursa absoluta ha tingut una longitud de 21 km i 1.350 metres de desnivell positiu. En categoria júnior, 18 km i 1.100 md+. En categoria cadet, 10,5 km i 600 md+, igual que la marxa.

Els guanyadors en la categoria absoluta masculina han sigutJonatan Cuesta (Trail la Sénia), Mikel Besora (Aldepau Sports) i Lluís Mas (MontBike). En la categoria sènior femenina el pòdium ha quedat integrat per Gemma Colomé i Sandra Burgués, de Tortosa, i Paula Espinach (AD Maestrazgo).

La matinal esportiva s'ha desenvolupat amb un bon ambient al paratge de Sant Jeroni, on s'han desenvolupat diferents activitats complementàries, com ara una batucada o una degustació de clotxa per a tots els assistents i participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.