15.10.17

Més de mig miler de corredors participen a la 4a edició de la Marató del Priorat, l'única del país amb vi català als avituallaments

 Més de mig miler de persones han participat a la IV edició de la Marató del Priorat, l'única del país on el vi català és present als punts d'avituallament gràcies a la col·laboració de 18 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

La #PrioratWineRun s'ha convertit en una cita esportiva imprescindible a l'agenda runner del país que combina la descoberta del paisatge de muntanya agrària Mediterrània del Priorat -que opta a esdevenir Patrimoni Mundial de la Humanitat- amb la pràctica esportiva. Corredors catalans, de l'Estat espanyol i de diferents països d'arreu del món han participat en la IV edició de la Marató que ha coincidit, un any més, amb l'època de la verema. Des de l'organització es demana sempre als participants respecte envers l'activitat agrària amb la voluntat de contribuir al desenvolupament turístic sostenible de la comarca.

La d'enguany ha estat l'edició amb més activitats culturals i festives programades (música i teatre) per tal que corredors i acompanyants gaudeixin d'una jornada esportiva singular i autèntica. La sortida i l'arribada tenen lloc al celler cooperatiu modernista de Falset Marçà. De fet, la sortida és des de l'interior de la Catedral del Vi, obra de l'arquitecte Cèsar Martinell.  Per altra banda, en els punts d'avituallament dels cellers col·laboradors no només se serveixen begudes isotòniques, fruites i aigua, sinó també productes de la terra i vi català, per promocionar el principal actiu del Priorat i difondre entre tots els participants la cultura del vi i el "wine in moderation".

Un any més, molts corredors han participat a la cursa amb disfresses per accentuar el caràcter festiu de la mateixa. Els guanyadors de la IV Marató del Priorat han estat


Pòdium masculí MARATÓ

Joan Salamanya
3h 18min

Robert Alert Ballesteros
3h 30min

Víctor del Águila
3h 32min

Pòdium femení MARATÓ

Elena Calvillo
3h 59 min

Maribel Martos
4h 44min

Rosana Prenafeta
5h 17min

Pòdium masculí MITJA

Mikel Besora
1h 32min

Eric Peramos
1h 50min

Eloi Ortiz
1h 51min

Pòdium femení MITJA

Isabel Jiménez
2h 15min

Lucy Valentine
2h 22min

Núria Ginesta
2h 24 min
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.