19.10.17

Lliurament del VI Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre

L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) ha organitzat la 6a edició del Premi IDECE, amb l'objectiu de fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre, que premia la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l'Ebre.

 

És un premi que pretén reconèixer la creativitat i l'esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica: 1r. premi de 1.500 €; el 2n. de 1.000 €, el 3r. de 700 € i el 4t. de 500 €; a més de la publicació al webwww.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi.

 

Els guardonats d'aquesta edició, en què s'hi han presentat un total de 15 treballs de l'alumnat dels centres de secundària ebrencs, rebran els premis en l'acte que tindrà lloc el proper divendres, 20 d'octubre, a les 18.30 hores, a l'edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre (plaça de Gerard Vergés, 1) de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.