20.10.17

Inauguració Mur de la Fundació Mercè Pla

El dijous 26 d'octubre de 2017 a les 11.00 del matí, el cantautor Joan Rovira i l'artista grafiter Lluís Chavarria seran els encarregats d'inaugurar el Mur de la Fundació Mercè Pla.
 
Aquest Mur és el resultat d'una demanda sorgida de la Comissió del Campus de l'Entitat, creada per tal d'arranjar la zona exterior de la seu de Campredó.

Des de la Fundació treballem per garantir els drets i deures de les persones amb discapacitat, essent fonamental per tots l'autodeterminació i el dret a la igualtat d'oportunitats.
Entenent l'autonomia personal, com el dret de ser lliures en la presa de decisions, mantenir el mateix projecte de vida i la identitat personal.

Com no podia ser d'altra manera, la temàtica de la "Pintura mural", posa de relleu els drets més significatius, treballats a l'entitat. Aquesta serà la nostra reivindicació, que quedarà reflectida en aquesta pintura per la posteritat, que commemorarà els 40 anys de la Fundació Mercè Pla.

Des del mes de maig fins a principis d'octubre, han passat pel mur vora 300 persones, entre professionals i persones ateses, per tal de posar la seva pinzellada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.