27.10.17

Els productes de la Ribera d'Ebre, a la Fira Multisectorial

El Consell Comarcal promociona els productes de la Ribera d'Ebre a la Fira Multisectorial de Móra la Nova Un any més el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre estarà present a partir d'avui a la Fira Multisectorial de Móra la Nova, "un punt de trobada i un gran aparador per als 17 pobles de la nostra comarca", en paraules de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, que ahir va participar en la inauguració, juntament amb conselleres comarcals, alcaldes, regidors i una àmplia representació del món associatiu i empresarial de la Ribera. 

L'encarregat de pregonar aquest any la Fira va ser l'escriptor i periodista Martí Gironell, que va instar als riberencs a mantenir sempre "els peus ben arrelats a la terra". Això és precisament el que es vol transmetre a l'estand de la Fira del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre: els nostres orígens. I és que en aquesta edició, l'estand comarcal canvia d'ubicació per situar-se a l'interior del pavelló firal i es dedica a la promoció dels productes de la Ribera d'Ebre, evocant el passat agrícola i les arrels de la nostra comarca. Els visitants que s'apropin a l'espai firal comarcal, doncs, es trobaran els 10 productes agroalimentaris que per la seva singularitat respecte a altres territoris, per la seva qualitat o per la seva notorietat formen part dels imprescindibles de la cistella riberenca. 

L'objectiu és donar a conèixer aquests productes riberencs entre el públic visitant i els mateixos veïns de la comarca, aprofitant que es calcula que unes 50.000 persones passaran per la fira aquest cap de setmana, segons càlculs d'altres anys, aprofitant a més també per a promocionar els nostres actius entre les persones que ens visiten procedents d'altres territoris, ja que aquesta és una de les cites de referència del sud de Catalunya i les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.