30.10.17

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Roquetes homenatgen la roquetera centenària Josefina Audí Cid

 
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, han homenatjat la roquetera Josefina Audí Cid, amb motiu de la celebració del seu centenari. Josefina va nàixer a Roquetes el 28 d'octubre de 1917 i es va casar amb José Pastor Cid, que va morir fa tres anys. Del matrimoni van nàixer dos fills: Joaquín i Rosario, tots dos casats i veïns de Roquetes.

La centenària, que té cinc néts i quatre besnéts, viu a la mateixa casa on va nàixer, al número 17 del carrer Canal, en companyia de la seva filla Rosario i el gendre Julio que són els qui l'ajuden en tot allò que necessita en el seu dia a dia i amb la col·laboració de l'altre fill, Joaquin i la resta de família.

En l'acte, celebrat dissabte al migdia en el domicili on viu l'homenatjada, els representants de les dues institucions li han lliurat sengles plaques commemoratives de reconeixement i un ram de flors. A més, l'alcalde de Roquetes, en nom de la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat. A l'acte també hi ha assistit el conseller comarcal responsable del Consell Consultiu de la Gent Gran, Ramon Brull, la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, la treballadora social Montse Grau, i tota la família de l'homenatjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.