27.10.17

El cantautor Joan Rovira i l'artista Lluís Chavarría inauguren la pintura del mur de la Fundació Mercé Pla

El cantautor Joan Rovira i l'artista Lluís Chavarría, foren els convidats d'inaugurar la pintura del Mur de contenció de la pista poliesportiva de la seu de la Fundació Mercè Pla a Campredó, aquest dijous 26 d'octubre, en una jornada de caràcter festiu.

L'acte s'inicià amb una posada en escena dels drets i deures que s'han plasmat al mur, per part d'una representació dels nois i noies de la Fundació. Tot seguit es descobrí una part del mur, quedant aquest inaugurat. La festa finalitzà amb la música de Joan Rovira, que ens va delectar amb tres peces del seu repertori.

Aquest Mur és el resultat d'una demanda sorgida de la Comissió del Campus de l'Entitat, creada per tal d'arranjar la zona exterior de la seu de Campredó.
Des de la Fundació treballem per garantir els drets i deures de les persones amb discapacitat, essent fonamental per tots l'autodeterminació i el dret a la igualtat d'oportunitats.
Entenent l'autonomia personal, com el dret de ser lliures en la presa de decisions, mantenir el mateix projecte de vida i la identitat personal.
Com no podia ser d'altra manera, la temàtica de la "Pintura mural", posa de relleu els drets més significatius, treballats a l'entitat.
Des del mes de maig fins a principis d'octubre, amb l'artista "grafiter" Lluis Chavarría han passat tots pel mur (professionals i persones ateses) per tal de posar la seva pinzellada.

Aquesta serà la reivindicació de l'entitat, que quedarà reflectida en aquesta pintura per la posteritat, que commemorarà els 40 anys de la Fundació Mercè Pla.

El proper acte serà un taller de cuina, impartit el 6 de novembre, pel cuiner Jeroni Castell, estrella Michelin del Restaurant Les Moles d'Ulldecona. Aquesta activitat va adreçada als alumnes del Curs d'auxiliar de Restauració per col·lectius de la Fundació Mercè Pla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.