3.10.17

COMUNICAT DE L'AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE MÓRA LA NOVA SOBRE LES CÀRREGUES POLICIALS VISCUDES EL PASSAT 1 D'OCTUBRE

Els Socialistes de Móra la Nova davant de les càrregues policials desproporcionades i arbitràries viscudes el passat 1 d'octubre arreu de Catalunya i en especial a Sant Carles de la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova

Els Socialistes de Móra la Nova davant de les càrregues policials desproporcionades i arbitràries viscudes el passat 1 d'octubre arreu de Catalunya i en especial a Sant Carles de la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova:


Volem expressar la nostra més ferma i rotunda condemna d'aquests actes del tot injustificats i que atempten a la convivència pacífica de la població.


No acceptarem ni justificarem mai l'ús de la violència contra els nostres veïns i veïnes, quan aquests actuen de forma pacífica. Podem pensar diferent, però mai acceptarem que això s'utilitzi per atacar les nostres llibertats cíviques.


És un greu error impedir mitjançant la força física una mobilització pacífica.


• Des del PSC Móra la Nova continuarem estant al costat dels nostres veïns i veïnes en aquests moments tristos i incerts per tal de poder buscar solucions plegats i garantir la convivència a la nostra Vil·la.


#RajoyDimisio

 

Agrupació Socialista Móra la Nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.