2.10.17

Comunicat de la Junta Personal i del Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de Tortosa

Reunida la Junta de Personal i el Comitè d'empresa de l'Ajuntament de Tortosa, i atesa la convocatòria feta per la Taula per la democràcia en la que es condemna enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'estat per intentar impedir el referèndum de l'1 d'octubre.

Vistes les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s'han aplegat en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d'ara ja son més de 850 persones ferides.

La Taula constata la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s'estan produint per part del Govern i els organismes de l'Estat.

Per tot això, fa una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d'ahir:

Convoquen a tots i totes els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Tortosa a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d'octubre, a partir de les 8:15 h.

Tortosa a 02 d'octubre de 2017

Signat

Junta de Personal i Comitè d'empresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.