18.10.17

Cinquena i darrera sessió del seminari “Cicle de bones pràctiques: El cafè del comerç”, a Móra d'Ebre

Móra d'Ebre acollirà la cinquena i darrera  sessió del seminari "Cicle de bones pràctiques: El cafè del comerç", concretament a la seu del Consell Comarcal (segona planta),  el dimecres dia 25 d'octubre de les 15.00 h fins 16.30 h i tractarà sobre "Casos d'èxit per a la promoció comercial", a càrrec dels ponents Meritxell Ciurana i Melcior Bustos.

Meritxell Siurana (Lo Salat, Rubí) explicarà com ha reorientat un negoci familiar, amb 2 punts de venda i 7 treballadors, d'un sector que passa per unes dificultats com ara la demanda a la baixa, molta competència en altres superfícies, etc.
 

Melcior Bustos (El Lloro, Tarragona) tractarà sobre la seva experiència en el sector ve de la tradició familiar, ja que els seus pares són els propietaris de la botiga "El Negrito i la Negrita" de Tarragona. Actualment El Lloro disposa d'una botiga física i una online per a la venta a tota la península. 

El Seminari: "Cicle de bones pràctiques: El cafè del comerç" impulsat des del Consell Comarcal de Ribera d'Ebre en el marc projecte Ribera d'Ebre VIVA  subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local i organitzat i conduit pel Jordi Bacaria, economista i soci-consultor de l'empresa J3B3 Economics, S.L. El Seminari s'estructura en cinc sessions, de les quals us trametem informació en el fulletó adjunt.

Més informació: http://elcafedelcomerc.cat/casos-dexit-per-la-promocio-comercial/

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.