20.10.17

Carles Luz encapçala una delegació de grups Leader catalans a Polònia

Aquesta setmana una delegació catalana integrada pel president de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Carles Luz, i representants del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i dels grups d'acció local Leader de Catalunya ha visitat Polònia, amb l'objectiu de compartir experiències i engegar projectes transnacionals i potenciar l'emprenedoria en el món rural. Grups Leader catalans i polonesos han intercanviat experiències efectuades en el marc del programa Leader i han explorat possibilitats de col·laboració.

ARCA és la xarxa que agrupa els 11 grups d'acció local que hi ha a Catalunya (GAL). Es va constituir el mes de gener de 2010 i el principal objectiu d'aquesta entitat és ser un ens de representació dels esmentats grups davant d'ens i d'institucions d'àmbit català, estatal i internacional, en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (autoritat de gestió del Programa Leader).

L'alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, va ser elegit el gener passat  president de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.