5.10.17

3a JORNADA PROJECTE VOLCAT: Gestió d'hàbitats aquàtics-Tallada de boga i canyís a la Llacuna de la Reserva de Sebes (Flix)

Nova projecte de voluntariat "VOLCAT: custòdia  participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia".


L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col•lectius del nostre territori, dins l'estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d'educació ambiental.

La tercera jornada de voluntariat del projecte  consisteix en la gestió d'hàbitats aqùatics: Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes. L'objectiu d'aquesta jornada és deixar entradors, illetes i posadors per facilitar l'observació i garantir la futura cria de diferents espècies d'aus.

El programa de l'activitat és el següent:

09:00h trobada al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva Natural de Sebes, on es farà l'explicació de la activitat i lliurament de la samarreta oficial del projecte als participants.

09:20-11:30h Tallada de boga i canyís de la Llacuna de Sebes .

12:00. Aperitiu a les instal•lacions del Mas del director.

Us recordem que totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenadaVOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental.

En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per les següents activitats gratuïtes:

28-10-2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS) ideal per gaudir-la en familia. Activitat compensatòria valorada en 60€ per grup de 25 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.