29.9.17

Presentació dels guanyadors dels concursos d'idees convocats pel Parc Natural del Delta de l'Ebre


PNDE

El Parc Natural del Delta de l'Ebre farà públic demà divendres, 29 de setembre, a les 11 hores, els guanyadors dels dos concursos d'idees que va convocar el passat mes de juliol, amb el suport del  Col·legi d'Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l'Ebre i del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de les Terres de l'Ebre.

 

El primer està destinat a la renovació de l'exposició permanent de la Casa de Fusta, inaugurada l'any 1998. S'hi van presentar nou propostes, de les quals el jurat en va preseleccionar tres, amb els lemes següents: L'Encanyissada, Lligams i La Casa Verda. El segon concurs és per a la construcció d'un mirador de sal a la punta de la Banya. En aquest cas han estat 31 les propostes presentades i cinc les escollides en una primera selecció: Salinia, Mur de sal, Lo port de la sal, Salt i Lo Rogle.

 

Durant l'acte s'exposaran totes les obres presentades, en una aula annexa a la Casa de Fusta. També es podran consultar en format digital a la web del Parc a partir del proper dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.