En portada

L'atleta Oxana Bonjorn, millor esportista de Móra d'Ebre 2017

El 17 de novembre va tindre lloc a La Llanterna, teatre municipal de Móra d'Ebre, la quarta edició de la Festa de l'Esport local. Du...

29.9.17

Presentació dels guanyadors dels concursos d'idees convocats pel Parc Natural del Delta de l'Ebre


PNDE

El Parc Natural del Delta de l'Ebre farà públic demà divendres, 29 de setembre, a les 11 hores, els guanyadors dels dos concursos d'idees que va convocar el passat mes de juliol, amb el suport del  Col·legi d'Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l'Ebre i del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de les Terres de l'Ebre.

 

El primer està destinat a la renovació de l'exposició permanent de la Casa de Fusta, inaugurada l'any 1998. S'hi van presentar nou propostes, de les quals el jurat en va preseleccionar tres, amb els lemes següents: L'Encanyissada, Lligams i La Casa Verda. El segon concurs és per a la construcció d'un mirador de sal a la punta de la Banya. En aquest cas han estat 31 les propostes presentades i cinc les escollides en una primera selecció: Salinia, Mur de sal, Lo port de la sal, Salt i Lo Rogle.

 

Durant l'acte s'exposaran totes les obres presentades, en una aula annexa a la Casa de Fusta. També es podran consultar en format digital a la web del Parc a partir del proper dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.