22.9.17

Móra d'Ebre entrega els premis a l'excel·lència acadèmica Javier Bardají

Un total de quinze alumnes dels centres educatius Col·legi Lluís Viñas, Col·legi Santa Teresa i Institut Julio Antonio, de Móra d'Ebre, han sigut guardonats aquest vespre amb els Premis Javier Bardají a l'excel·lència acadèmica durant el curs 2016-2017. Els guardons els impulsa anualment l'Ajuntament de Móra d'Ebre per a premiar l'esforç dels alumnes locals que obtenen les millors qualificacions acadèmiques al final dels cicles educatius de primària, secundària obligatòria i batxillerat als centres esmentats.

Els guardonats de l'edició d'enguany en ensenyament primari han sigut Zoe de Neus Almagro Acosta, Queralt Estivill Martínez i Karim Pore El Bahij, del Col·legi Lluís Viñas. També han rebut el guardó Deva Ivanova Isevetanova, Júlia Escalona Llop i Mercè González Martí, del Col·legi Santa Teresa.

En secundària obligatòria els guardons han anat a parar a Júlia Fortuño Martí, Aïda Oliva Bosch i Mercè Algueró Monné, del Col·legi Santa Teresa, i a Anna Galindo Prunera, Irene Duran Vives i Juan Emilio Oliván Lázaro, de l'Institut Julio Antonio.

Els guardonats de batxillerat han sigut Joan Ventura Casanova, Xavier Espinós Ferrer i Diana Sánchez Renedo, tots tres de l'Institut Julio Antonio.

L'acte ha comptat amb la presència de Carme Costa, vídua del Dr. Javier Bardají, qui fou durant anys cap de Radiologia de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i el regidor d'Ensenyament, Raúl Oliván, han sigut els encarregats de tancar l'acte amb sengles discursos en què han lloat l'esforç dels alumnes guardonats i el treball dels professors i de les famílies dels premiats.

Els premis Javier Bardagí reten homenatge al doctor Javier Bardají Garrido (Barcelona, 1955 – Móra d'Ebre, 2009), eminent radiòleg de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, persona que va destacar per estar molt implicada en la milllora dels serveis del centre sanitari i de l'atenció als usuaris del centre sanitari riberenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.