20.9.17

Montserrat: ‘Davant d’aquest atac el poble unit sabrà defensar les nostres institucions, les nostres llibertats i els nostres drets’

 
Arran de l'ocupació de les institucions catalanes que ha fet avui l'Estat espanyol i les detencions i vulneració de drets portada a terme per la Guardia Civil s'ha convocat aquest migdia una concentració de solidaritat amb els represaliats i  en defensa de  les nostres institucions al davant de la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.
 
Representants de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, PdCat, Esquerra Republicana s'han dirigit als assistents, entre els quals hi havia molts alcaldes i regidors de les Terres de l'Ebre.
 
Montserrat ha advertit que: 'davant d'aquest atac el poble unit sabrem defensar les nostres institucions, les nostres llibertats i els nostres drets'. A més ha recordat als assistents que 'la nostra força sou vosaltres i el dia 1 d'octubre arribarem si vosaltres voleu arribar'.
 
Alfons Montserrat per acabar el seu parlament ha volgut tenir unes paraules de record i solidaritat per a tots els detinguts i les seves famílies, i en especial per a la del i secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.