16.9.17

Les jornades de jocs de rol i d'estratègia de Móra d'Ebre, en marxa

Associació Juvenil de Jocs d'Estrategia Baronia d'Entença de Móra d'Ebre organitza este cap de setmana les XIV Jornades de Jocs de Rol i Estratègia de la Ribera d'Ebre al Teatre Municipal La Llanterna, una activitat que amb una àmplia oferta d'oci alternatiu mitjançant demostracions i campionats de diferents tipus de jocs de taula i rol, adreçada a tota la família. 

Avui dissabte i demà diumenge se celebren campionats i demostracions de jocs diversos, com ara el torneig del videojoc "League of Legens" (Lol) o  rol en viu "Selección Natural" a càrrec d'Enric Pla.També hi ha tallers per als més petits, exposició de jocs de taula, de miniatures i videojocs.

A banda d'això, les jornades han programat una xarrada sota el títol "Els jocs aplicats a l'ensenyament", a càrrec de Fernando Chavarria, llicenciat en Física i professor de secundaria amb dilatada experiència en l'ús de la gamificació a l'aula. És autor de jocs de taula: "10 Negritos" (Peká Editorial 2015) i "Hatflings!" (Meridiano6 2016), i membre de Ludo (Asociación de Autores de Juego de Mesa de España). Ha obtingut diversos premis i mencions pels seus jocs entre ells el prestigiós "Concurs Internacional de creació de Jocs de taula Ciutat de Granollers" l'any 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.