En portada

L'atleta Oxana Bonjorn, millor esportista de Móra d'Ebre 2017

El 17 de novembre va tindre lloc a La Llanterna, teatre municipal de Móra d'Ebre, la quarta edició de la Festa de l'Esport local. Du...

6.9.17

Ja es poden presentar candidatures al Grifonet 2017

Els socis i sòcies d'Òmnium Ebre ja poden presentar fins a un màxim de tres candidatures a l'edició d'enguany del premi Lo Grifonet. Hi ha temps fins al 15 d'octubre..

El premi té caràcter honorífic i consisteix en una peça artística honorífica. S'atorga a una persona que per la seua trajectòria cultural o científica i per la importància i exemplaritat de la seua tasca intel·lectual, social o humana, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural, social o científica de les Terres de l'Ebre, i no hagi rebut fins a l'actualitat el merescut reconeixement.


L'àmbit territorial del premi s'estableix en el que comprenen les comarques de les Terres de l'Ebre (el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta) i es podrà estendre a les comarques que hi estan relacionades culturalment i geogràfica: el Priorat, el Matarranya, el Baix Cinca, els Ports i el Maestrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.