17.9.17

Flix triomfa a la Lliga Catalana de Llagut 2017

El Club Nàutic Flix es va proclamar campió de la Lliga Catalana de Llagut en tres categories: sènior masculí, juvenil masculí i infantil mixt. A més, va aconseguir la segona posició en la categoria juvenil femení d'esta competició d'àmbit català.

D'altra banda, el Club Nàutic Móra d'Ebre va assolir tres pòdiums. L'equip juvenil masculí es va proclamar subcampió de la Lliga, mentre que les noies del femení i la tripulació infantil van acabar tercers de la seua categoria.

Finalment, l'associació esportiva Xino-xano de Deltebre va tancar la seua participació a la Lliga amb una tercera plaça en la categoria veterà femení.

La Lliga Catalana de Llagut es va celebrar entre els mesos de juny i setembre d'enguany en diferents indrets de Catalunya, entre els quals Flix i Sant Jaume d'Enveja.

La darrera regata de la temporada de la Lliga va tindre lloc el diumenge 17 de setembre de 2017 a la platja de Santa Cristina, a Lloret de Mar (la Selva).

El pròxim compromís dels clubs de rem de banc fix ebrencs serà el cap de setmana vinent, 23 i 24 de setembre, a Cambrils, on es disputarà el Campinonat de Catalunya de Llagut.


Foto,els sèniors masculins del Flix, campions de la Lliga Catalana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.