15.9.17

Esquerra comença amb força la campanya del Sí

 
La Federació de l'Ebre d'Esquerra va començar anit la campanya pel Sí al referèndum de l'1 d'octubre a Campredó, amb una sopar al qual van acudir dues-centes persones, i que va comptar amb l'actuació musical del grup MARTA & GREGORI.
 
Alfons Montserrat, president de la Federació, acompanyat per la presència simbòlica de dues impressores al damunt de l'escenari, va fer una crida a la participació massiva: 'Volem que sigui una festa de la democràcia i, malgrat que la Convenció de Venècia no exigeixi cap mínim de participació, a ningú no se li escapa que l'endemà de l'1 d'octubre ens valoraran amb lupa els resultats i, per tant, volem que hi hagi una participació elevada que en legitimi el resultat'.
 
Montserrat va demanar votar Sí 'per fer un país nou, una República nova, sense les rèmores del passat' va lamentar la utilització que fa el Govern espanyol d'institucions judicials com la Fiscalia per respondre un problema polític: 'Com a alcaldes, fem el hem fet sempre, que és estar al costat del municipi i dels nostres conciutadans. La voluntat d'un poble no es pot parar i no hi ha altra volta de full que deixar que la gent s'expressi amb llibertat'.
 
L'acte va ser presentat per Damià Grau, alcalde de , que va manifestar que 'els alcaldes estem tranquils, convençuts del que fem, i la nostra obligació i compromís ha estat posar-ho tot a disposició del Govern per fer el Referèndum el dia 1 d'octubre'.
 
Després va intervenir la regidora i presidenta de la secció local d'Esquerra de Tortosa, Maria Jesús Viña, que va demanar centrar els esforços a fer arribar el missatge del Sí als joves i les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.