19.9.17

Es constitueix formalment el Grup de Treball del sector de la fruita


DARP
La consellera Meritxell Serret en un moment de la seva intervenció
Avui s'ha constituït formalment el Grup de Treball del sector de la fruita que haurà d'analitzar la situació actual del sector fructícola català i treballar per definir un pla de futur que garanteixi la seva viabilitat. Aquest grup de treball s'ha creat arran del compromís adquirit pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb el sector, en el marc de la Taula Agrària convocada el passat 30 d'agost per tal de trobar solucions a la crisi de preus que aquest sector porta anys arrossegant.
 
Els membres que formaran part d'aquest grup seran representants de l'Administració, les organitzacions agràries, Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Afrucat, la distribució comercial, i l'IRTA, i serà liderat pel departament d'Agricultura.
 
Els membres del grup han posat en comú els símptomes i les causes de la situació que travessa el sector. Aquesta diagnosi servirà de punt de partida per determinar les línies de treball sobre les quals haurà de treballar el grup, al qual s'afegiran experts i especialistes en cadascuna de les matèries que es decideixin abordar.
 
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, que ha participat a la darrera part de la sessió, ha dit al sector que "la conselleria està plenament compromesa amb el treball d'aquest grup" i ha subratllat que "si tenim clars els projectes, si sabem cap a on anem, trobarem la manera de tirar-los endavant, amb la col·laboració de tothom". "amb visió de futur, hem de donar confiança al sector fructícola català".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.