13.9.17

Els francesos són els turistes que més visiten el Baix Ebre a l'estiu després dels catalans

L'Oficina Comarcal de Turisme del Baix Ebre, ubicada a EbreTerra a Deltebre, ha atès durant els mesos de juliol i agost un total de 2.042 turistes que han visitat la comarca, especialment, el delta de l'Ebre.

Les dades de procedència confirmen novament el protagonisme que té el turisme francès al Baix Ebre amb un 22,13% de les visites rebudes, xifra que supera el 19,14 % de turistes procedents d'altres comunitats de l'Estat espanyol. No obstant això, el gruix més important de visites correspon a turistes catalans (43,19 %), principalment de municipis de la regió de Barcelona (30,46 %). La resta de visites rebudes són de turistes procedents d'altres països europeus (15,37 %).

La majoria de turistes que han acudit al centre d'inspiració turística EbreTerra ho han fet per conèixer de primera mà l'oferta turística i gastronòmica del Baix Ebre i les Terres de l'Ebre, en general, i per obtenir un mapa de la regió amb tots els atractius turístics i zones d'interès a visitar. En funció dels dies d'estada, des de l'Oficina Comarcal de Turisme s'han recomanat diverses possibilitats des de la visita als parcs naturals del Delta de l'Ebre i els Ports fins a altres atractius com el patrimoni històric i cultural de Tortosa, els pobles d'interior, la Via Verda, els recorreguts amb llagut per l'Ebre a Benifallet i Tortosa o les atractives platges i cales del litoral del Baix Ebre.

Amb l'objectiu de consolidar el turisme de procedència francesa, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha col·laborat enguany en l'edició de la guia Petit Futé Costa Daurada et Terres de l'Ebre Edition 2017 adreçada al públic francès. El grup editorial Petit Futé va publicar el passat mes de maig aquesta guia, amb una primera edició de 10.000 exemplars en paper i una versió online que es distribueix per Amazon, Google Play i Itunes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.