14.9.17

El servei de transport escolar comença amb normalitat a la comarca del Baix Ebre

El servei de transport escolar que administra el Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat aquesta setmana amb total normalitat. Dimarts va començar el transport dels alumnes d'educació infantil, primària i especial, i avui dijous, el d'alumnes de secundària. Aquest curs 2017/18 la institució comarcal transporta 905 alumnes de les diferents poblacions del Baix Ebre a un total de 10 centres d'ensenyament: un d'infantil i primària (a l'Ametlla de Mar), set de secundària i dos d'educació especial.

La institució comarcal gestiona aquest curs 28 rutes de transport escolar: 23 de transport obligatori (entre municipis) i 5 de transport no obligatori (dins del mateix municipi). Totes les rutes es presten amb servei de bus, a excepció de cinc rutes del transport obligatori que es fan amb taxi i corresponen a educació especial.

El president del Consell Comarcal, Enric Roig, ha remarcat que la institució comarcal "dedica el màxim de recursos i esforços possibles a prestar un bon servei de transport escolar amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels alumnes de tots els municipis del Baix Ebre, independentment de les distàncies entre les llars i els centres educatius".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.