14.9.17

El conseller Santi Vila lliura les certificacions dels Ports com a Destinació de Natura i Muntanya en Família

El conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, lliurarà demà divendres 15 de setembre als alcaldes dels municipis d'Alfara de Carles, Arnes, Horta de Sant Joan, La Sénia, Paüls, Prat de Comte, Roquetes i Tortosa els diplomes que els acrediten com a Destinació de Natura i Muntanya en Família. L'esdeveniment tindrà lloc a les 13.00 hores al cinema municipal d'Arnes.

 

En el decurs de l'acte, també rebran les plaques acreditatives els 46 establiments i entitats d'aquests municipis adherits al segell Natura i Muntanya en Família. Aquest segell certifica que la destinació disposa d'uns establiments i una oferta turística i de lleure adaptada a les necessitats de les famílies que viatgen amb nens.

 

L'acte comptarà amb l'assistència del secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, de la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, del director general de Turisme, Octavi Bono, i dels alcaldes dels vuit municipis: Xavier Pallarès, alcalde d'Arnes; Josep Mas, alcalde d'Alfara de Carles; Joaquim Ferràs, alcalde d'Horta de Sant Joan; Joan Moisés, alcalde de La Sénia; Enric Adell, alcalde de Paüls; Joan Josep Malràs, alcalde de Prat de Comte; Francesc Artur Gas, alcalde de Roquetes; i Ferran Bel, alcalde de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.