5.9.17

Corredors de diferents països s'inscriuen a la 4a edició de la Marató del Priorat

Corredors de Mèxic, França, Bèlgica i Andorra ja s'han inscrit a al IV edició de la Marató del Priorat que tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre, una cursa que va néixer fa quatre anys amb la idea d'internacionalitzar-se i de mostrar el potencial paisatgístic, cultural i vitivinícola del Priorat al món. La majoria dels inscrits són però corredors catalans i cada vegada més runners estrangers i d'altres punts de l'Estat espanyol com ara València, Biscaia, Àlava i Madrid.


Des de l'organització es recorda que fins el 18 de setembre el preu de les inscripcions individuals i en grup és més econòmic i es fa una crida perquè els participants s'inscriguin en grup, no només perquè el preu és encara més econòmic sinó perquè part de la gràcia de la cursa és sumar a la derivada esportiva, la cultural i lúdica. Tant la Marató com la Mitja tenen un cost inferior d'inscripció si es realitzen en grup. La bossa del corredor de la #PrioratWineRun inclou una ampolla de vi de la Cooperativa Falset Marçà (El Joc) i una samarreta tècnica Nike, a més de vals de descompte i obsequis diversos gràcies a les entitats i empreses col·laboradores.

 

Les inscripcions es formalitzen a través de la pàgina www.maratodelpriorat.com. Cal recordar que cada any es demana als participants que participen a la marató i/o la mitja que ho facin disfressats i, si és possible, amb motius relacionats amb la vinya i el vi. De fet, una de les categories dels premis reconeix la millor vestimenta en grup.  


Preu inscripció fins el 18 de setembre > Marató

Individual - 49 euros

Grup - 44 euros


Preu inscripció fins el 18 de setembre > Mitja

Individual > 43 euros

Grup - 38 euros


 

L'any passat, més de mig miler de corredors van participar a la Marató del Priorat, i es van comptabilitzar runners de fins a 10 països diferents. L'Associació Dracsrunners -organitzadora del certamen- confia superar la xifra d'inscrits el proper diumenge 1 d'octubre, fent una aposta per les activitats culturals i lúdiques amb la idea que en puguin gaudir tant els corredors, durant el recorregut, com els acompanyants.

 

Álvaro Palacios i Mas Martinet entre els 18 cellers participants

 

La Marató del Priorat és l'única cursa del país que permet gaudir en directe de la verema i tastar els grans vins del Priorat als punts d'avituallament.  De fet, la sortida comença a l'interior de la Catedral del Vi de Falset, la Cooperativa Falset Marçà. El celler de la DO Montsant és també el punt d'arribada i on se celebra  la festa final amb arròs del tros, actuacions musicals, visites teatralitzades i activitats per als més petits.

 

Per la quarta edició, hi ha confirmada la participació de 18 cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat, entre els quals destaquen el d'Àlvaro Palacios i Mas Martinet a Gratallops.  Un any més, els elaboradors serviran grans vins durant el recorregut, als punts d'avituallament habilitats, però també aigua, begudes isotòniques, fruita, pernil i altres sorpreses gastronòmiques. Relació de cellers participants:


Cooperativa Falset Marçà

Casa Gran del Siurana

Buil & Giné

Capafons-Ossó

Gran Clos

Mas Martinet

Vinícola del Priorat

Sangenís i Vaqué

Rotllan Torra

Aixalà Alcait

Prior Pons

Álvaro Palacios

Acústic

Cartoixa de Montsalvat

Mas Alta

Sabaté i Mur

Marco Abella

Celler Masroig


 

La cursa transcorre per 6 termes municipals de la comarca del Priorat entre camins, corriols i pistes, travessant el paisatge espectacular de vinyes i coincidint amb la collita del raïm, un fet que respecten i valoren especialment els participants.  

 

La Marató del Priorat vol esdevenir una cita esportiva de referència en el sector esportiu i enològic del país, i un exemple d'equilibri entre el paisatge, cultura, art i esport. La cursa esportiva convida a fer enoturisme per una de les comarques catalanes amb major atractiu paisatgístic.  

 

 

INSCRIPCIONS

http://www.maratodelpriorat.com/inscripcions/

 

VÍDEO PROMOCIONAL

https://www.youtube.com/watch?v=UWdTJgMtS3I

 
CARTELL I FLYER
https://drive.google.com/open?id=0B3_mMaWPZ-PHNDVaakxzOUZkWHc

FOTOGRAFIES 3a EDICIÓ
http://www.maratodelpriorat.com/imatges-premsa-croniques/

NEWSLETTERS

Anglès
http://us11.campaign-archive1.com/?u=aa5eea9ad39ac16dd856cd505&id=7c8f9420d5

Francès
http://us11.campaign-archive1.com/?u=aa5eea9ad39ac16dd856cd505&id=b2f0bdf137

Català
http://us11.campaign-archive2.com/?u=aa5eea9ad39ac16dd856cd505&id=855c64316d

Castellà
http://us11.campaign-archive2.com/?u=aa5eea9ad39ac16dd856cd505&id=33f3e9fae4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.