19.9.17

Baix Ebre Innova forma quinze alumnes en operacions bàsiques de restaurant i bar


El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha inaugurat avui al Viver d'Empreses de Camarles un nou curs d'Operacions bàsiques de restaurant i bar, que formarà un total de 15 persones. Aquesta oferta formativa, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, té una durada de 310 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Operacions bàsiques de restaurant i bar.


En la salutació als alumnes, Josep Antoni Navarro, acompanyat pel gerent de Baix Ebre Innova, Antonio Galve, ha destacat la importància que té aquesta activitat professional dins d'un sector com és el turístic, que està en creixement a les Terres de l'Ebre, i ha animat l'alumnat a aprofitar aquesta oportunitat formativa, especialment les pràctiques laborals incloses. Navarro ha remarcat que gairebé tots els alumnes que acaben aquesta formació troben feina posteriorment.


Amb la realització d'aquest curs, el Consell Comarcal del Baix Ebre culmina la formació ocupacional programada per aquest any a través de Baix Ebre Innova. Els altres cursos desenvolupats han estat els de soldadura amb elèctrode revestit i TIG, anglès comercial i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.