31.8.17

El secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, visita les instal·lacions de la nova oficina territorial de l'ATC a Tortosa

Aquest divendres, 1 de setembre del 2017, a les 9 hores, el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, visitarà les instal·lacions de la nova oficina territorial de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) a Tortosa. L'acompanyaran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i l'alcalde de la ciutat, Ferran Bel.
 
Aquesta visita s'emmarca en la fase final del desplegament territorial que l'ATC va endegar ara fa 18 mesos, i que culminarà el proper 4 de setembre amb l'entrada en funcionament de les 15 noves oficines de l'Agència arreu del territori. Al llarg dels últims dies, responsables de la Secretaria d'Hisenda i de l'Agència Tributària de Catalunya han visitat les instal·lacions de les noves oficines com a pas previ a la seva inauguració.
 
El desplegament territorial de l'ATC forma part de l'estratègia de creixement de l'Agència i respon a la voluntat del Govern de la Generalitat de preparar l'administració tributària catalana per a l'assumpció de les plenes competències fiscals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.