8/14/2017

Activitat de voluntariat projecte VOLCAT: Gestió d'hàbitats aquàtics-Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes

El Grup de Natura Freixe de Flix informa de l' activitat de voluntariat ambiental tindrà lloc el proper 27 d'agost a la Reserva Natural de Sebes (Flix).

L'activitat s'emmarca dins el projecte de voluntariat "VOLCAT: custòdia  participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia". L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col•lectius del nostre territori, dins l'estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d'educació ambiental.

La segona jornada de voluntariat del projecte  consisteix en la gestió d'hàbitats aqùatics: Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes El programa de l'activitat és el següent:

09:00h trobada al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva Natural de Sebes, on es farà l'explicació de la activitat i lliurament de la samarreta oficial del projecte als participants.

09:20-11:45h Tallada de boga i canyís de la Llacuna de Sebes .

12:00. Aperitiu a les instal•lacions del Mas del director.

Cal recordar que totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenada VOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental.

En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per les següents activitats:

01-10-2017:dia mundial dels ocells (100 VOLCATS): Taller d'introducció a l'anellament científic d'ocells. Activitat compensatòria valorada en 40 € per persona.

28-10-2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS). Activitat compensatòria valorada en 60€ per grup de 25 persones.